fbpx

Relationerne mellem Raimondi-familien og flisebranchen kan føres næsten 100 år tilbage. Grundlæggeren af Raimondi SpA, Mirco Raimondi, kommer på et tidligt tidspunkt i lære hos sin far som fliselægger. Jobbet bestrider han frem til 1960 inden han ligger tandspartlen fra sig.  Grundet de mange års erfaring som håndværker, samt sin evne til at effektivisere og udvikle, begynder Mirco i 1974 at producere maskiner og værktøjer til sine tidligere kollegaer.

Kort tid efter opstarten af virksomheden, ansætter han sin søn Ivan Raimondi (nuværende ejer og bestyrelsesformand), samt sin nevø Giorgio Sighinolfi (nuværende udviklingschef). Gennem deres fremsyn, visioner og lederskab har virksomheden gennem årene udviklet sig til en af de væsentlige aktører på det globale marked for maskiner og værktøjer til den professionelle flisemurer. Siden opstarten har de grundlæggende værdier været følgende:

 • Forbedre kvaliteten af det udførte arbejde
 • At øge produktiviteten
 • At sikre brugeren bedst mulig komfort og sikkerhed

Raimondi SpA har altid baseret sin produktudvikling med fokus på slutbrugeren; flisemureren. Hvert enkelt produkt: fra de simpleste værktøjer til de mest komplicerede maskiner, er udviklet i overensstemmelse med de behov, som den professionelle kunde har. Raimondi SpA skaber produkter til den professionelle bruger, og forstår at den professionelle bruger forventer kvalitet.

Kvaliteten på produkterne garanteres af Raimondi SpA, som løbende kontrollerer og tester alle deres produkter. Det gælder alle de faser produkterne gennemgår: udvikling, design, montage og slutkontrol inden produkterne forlader fabrikken.

Siden etableringen af Raimondi har virksomheden haft en tæt dialog med slutbrugeren for at sikre, at produkterne fremstilles i overensstemmelse med kundernes ønsker, et ønske om forståelse for slutbrugernes behov, samt afdækning af problemstillinger i forbindelse med arbejdet med fliser. Dialogen er vigtig for Raimondi, og derfor er virksomheden meget ofte repræsenteret på diverse, fagmesser o. lign., hvor slutbrugerne tages med på råd. Raimondi er klar over, at succesraten for deres produkter er afhængig af tilfredshedsgraden hos brugeren.

Raimondi SpA er i dag repræsenteret i mange lande  og eksporterer størstedelen af deres produktion.

Logoet som Raimondi anvender skyldes, at de gerne vil identificeres med de kvaliteter, som vi tillægger hunden: trofast, pålidelig og loyal

 

 • Nyheder:

  Du kan blive opdateret om vores nyheder ved enten at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som udkommer maks. 4 gange årligt, eller du kan følge os på Facebook.
 • Følg os på You Tube
 • Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om nye produkter og specialtilbud 4-5 gange om året.
 • Vi rådgiver gerne både slutbrugere og forhandlere omkring vores produkter.