fbpx

Se alle nyheder

Montolit Diamantværktøj

Oprettet den 4. marts 2012

Montolit Diamantværktøj


Montolit har gennem de sidste 20 år arbejdet målrettet på at udvikle og producere diamantværktøj af højeste kvalitet.
I takt med, at fliser/klinker har udviklet sig meget gennem de sidste år, så er kravene til de værktøjer, som skal bearbejde materialerne steget tilsvarende.

I Montolits diamantprogram finder du derfor også produkter, som er stærkt specialiseret og udviklet til meget specifikke formål. De er fremstillet med det formål og ønske, at Montolit skal kunne levere produkter til skæring og boring i selv de mest hårde og vanskelige materialer. Montolit producerer selv sine diamantprodukter på fabrikker i Italien og i Sydkorea.

Du kan se en præsentation af Montolit diamantprogram her

Produktprogrammet er inddelt i forskellige kategorier, hvor farven på diamantklingerne angiver kvaliteten.

  • Guld: Højeste kvalitet, hvor der anvendes den nyeste teknologi og de bedste materialer
  • Sølv: Top-serie til professionelt brug
  • Rød: Professionel serie til håndværkeren
  • Grøn: Serie fremstillet til selvbyggeren
  • Blå: Økonomi serie

Diamantværktøj kan være et vanskeligt produkt at købe, da produkterne på overfladen ofte ligner hinanden meget, og hvem har ikke oplevet, at værktøjet svigter efter få minutters brug og oftest når det er mest ubelejligt.

Alle Montolits diamantprodukter testes løbende og udviklingen fortsætter i takt med, at der hele tiden kommer nye materialer på markedet.
Vælger du et stykke Montolit diamantværktøj, hvor specifikationerne følges, så kan du være sikker på succes hver gang, og du sparer både tid og spild.

Vær opmærksom på, at der findes tre parametere, som hænger uløseligt sammen, når du anvender diamantværktøj: skærehastighed, levetid og finishen på det bearbejdede emne.
En hurtig tør skæring/boring nedsætter levetiden på værktøjet og giver en rå finish. Omvendt så giver en langsommere skæring/boring, hvor der tilsættes vand, en længere levetid på værktøjet og en pænere finish.
Derfor er alle Montolits diamantværktøjer mærket med en stjerneskala, som viser forholdet mellem de tre parametre.

For at du kan få det mest optimale ud af dit diamantværktøj, så vil vi anbefale, at du benytter følgende guidelines omkring brugen af diamantværktøj. Klik her

“Det kræver ærlighed, at sælge elastik i metermål”, har Storm P udtalt, og udsagnet kan med rette også anvendes om diamantværktøj.