fbpx

Se alle nyheder

Velkommen til Construx

Oprettet den 31. august 2011

Velkommen til Construx

Construx er en ny aktør på markedet for kvalitetsværktøj, maskiner og tilbehør til flise- og gulvlæggeren. Selv om virksomheden er ny, så er store dele af vores produktprogram det ikke.

Mange af produkterne fra italienske Raimondi har været på markedet i over 35 år og har bevist deres værd gennem generationer. Alle produkterne er løbende udviklet og tilpasset de krav, som håndværkeren har stillet til dem.
Mange håndværkere kender Raimondi og dele af deres produktprogram, men det komplette program har ikke før nu været introduceret på det danske marked.
En ting er helt sikkert; du kan stille krav til produkterne og de vil blive indfriet!
Derfor tilbyder vi også dig en udvidet garanti på Raimondis maskiner, såfremt du registrerer dem på vores hjemmeside senest 30 dage efter købet.

Det er vores ønske, at du som professionel håndværker kan finde både viden og inspiration på vores hjemmeside. Vi har bestræbt os på, at denne hjemmeside skal give dig relevante oplysninger og facts omkring produkterne understøttet af detaljebilleder og videosekvenser.
Vi vil gerne sikre os, at du som kunde træffer det rigtige valg første gang. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os.
Finder du ikke det du søger, så yder vi gerne en indsats for at fremskaffe det du mangler. Vi har et bredt kontaktnet til branchens førende producenter.

Vi vil kontinuerligt udvide vores sortiment, så det afspejler markedets krav, så kig forbi siden en gang imellem, måske finder du noget nyt næste gang.

Læs mere om Construx og vores målsætninger her

Vi glæder os til at servicere dig og er 100 % klar til dette fra mandag d. 19. september 2011

Velkommen til!